Close
Västra Kustvägen 52 271 91 YSTAD
0411-120 70
info@ystadsrortjanst.se
Må-fr 07.00-16.00

Våra tjänster – Installation & service av VVS

Allt det som du bara förväntar dig att det ska fungera, vatten, avlopp, värmesystem och rördragning, det är vad vi arbetar med och ser till så att det fungerar. Liksom allt annat så kräver VVS-installationer renovering & service. Oavsett om du önskar VVS vid köksrenovering, en ny varmvattenberedare eller något annat inom VVS och bad så finns vi tillgängliga. Naturligtvis nyinstallerar vi också VVS-anläggningar vid nybyggnationer av villor, fritidshus, butiks- eller industrilokaler. Nedan kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

Säker Vatteninstallation


En Säker Vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande branschregler, av auktoriserade montörer och arbetsledare anställda på ett auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Installerat & Klart till fast pris


Ystads Rörtjänst Erbjuder Installerat och Klart till fasta priser. Det menas med att vi har utvalda produkter som gäller produkt inklusive installation. Klicka här för mer info

CTC Partner – Kontakta oss för mer information om CTC värmepumpar Auktoriserad CTC-partner

Ystads Rörtjänst är auktoriserad CTC-återförsäljare. Det betyder att vi är utbildade inom dimensionering av

värmepumpsanläggningar och ansvarar för att alla installationer utförs enligt föreskrifter samt av rätt auktoriserad vvs installatör. Att handla av oss är att investera i en trygg framtidslösning hos en leverantör som tar fördjupat ansvar.I enlighet med CTC:s krav på återförsäljare har vi på Ystads Rörtjänst en genuin kunskap om både installationer och energifrågor för att kunna ta fram bästa möjliga systemlösning för varje individuell konsument. Vi deltar löpande i utbildningar och kurser som ger oss kunskap och information om nya produkter och lösningar. Produktprogrammet omfattar CTC EcoHeat som är värmepumpar för berg, mark och sjö samt CTC EcoAir för luft/vatten.

Unidrain Designbrunnar ett enkel och tryckt val

Flytta fokus från golvbrunnen till golvet med unidrain designbrunnar. För att trivas i sitt badrum bör man göra smarta val med lång hållbarhet. Låt golvbrunnen bli ett av de första valen, den används ju trots allt varje dag och har oftast en central plats i våra badrum. Tack vare smart design kan man lyfta utseendet på vilket badrum som helst och flytta fokus från golvbrunnen till golvet.

Dygnet-runt-jour

Vi erbjuder en jourverksamhet för att ingen ska behöva stå med vattnet sprutande ur ett trasigt rör hela natten. Vi gör i snitt 5 utryckningar i veckan och arbetar i hela södra Skåne. Vintern och våren är vår högsäsong och vår tjänst är mycket uppskattad.
Jouruppdragen går via hantverksjouren dit du ringer när du står i kris 0411-10080

Köp blandare till fast pris med installation

Vi har ett gott samarbete med flera välkända leverantörer och erbjuder bra produkter från b.la FM Mattsson och MORA Armatur .

De har ett stort utbud av köksblandare, tvättställsblandare, duschblandare, badkarsblandare, beröringsfria blandare, vattenutkastare och mycket mer.


Vi arbetar med LK Systems och deras sortiment

Vi på Ystads Rörtjänst är stolta över att kunna erbjuda ett av VVS-marknadens bredaste sortiment. Produktsortimentet från LK består främst av egenutvecklade system för vattenburen golvvärme, tappvatten, radiatorvärme. LK erbjuder också prefabricerade vvs-lösningar inom alla produktområden. LK Golvvärme passar perfekt både vid nybygge och renovering. Vi har färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd.

Golvvärmerören kan installeras i golvet på ett par olika sätt som t.ex.:

  • Ingjutning
  • I spårade cellplastskivor med värmespridningsplåt
  • I spårade spånskivor med värmespridningsplåt
  • Direkt i bjälklag i bjälklagsplåt
  • Eller i glespanel med värmespridningsplåt

Vi pratar gärna kvalitet. Det är faktiskt lite av vårt jobbsätt

Ifö Sanitär är Nordens ledande producent och marknadsförare av VVS-produkter med badrum i fokus.  Ystads Rörtjänst kan erbjuda ett komplett bad- och toalettrum samt arbetsbänkar för kök och våtutrymmen, med kundens behov i centrum. Man behöver inte säga mer än kvalité.

Värme

Avlopp

Vatten